top of page

Schadeherstel

Waterschade kan worden veroorzaakt door neerslag die uw woning of gebouw binnendringt via een lekkage van het dak of dakgoot. Maar ook schade veroorzaakt door bijvoorbeeld een waterbed, omgevallen emmer of aquarium is waterschade in de zin van een verzekeringspolis. Het is in dat geval goed om te weten dat u de waterschade kunt verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij door middel van uw inboedel- of opstalverzekering.


In de meeste gevallen bent u via uw verzekeringspolis verzekerd tegen dergelijke schades. Echter zijn niet alle lekkages verzekerd. Zo sluiten verzekeraars vaak achterstallig onderhoud uit. Dit is bijvoorbeeld het geval bij lekkende kitnaden of voegen. 

Veelal zal je verzekeringsmaatschappij eerst een offerte wensen voor het herstellen van de waterschade. Wij kunnen deze natuurlijk voor u verzorgen. U heeft altijd het recht om een eigen aannemer te benoemen. U bent dus niet verplicht met de aannemer van de verzekeraar in zee te gaan. Vraag dit van te voren na, dit scheelt u en ons veel tijd. 

Wilt u meer weten over de schadehersel van Katsma Schilderwerken?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Schadeherstel: Tekst
bottom of page